Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Dakdekker Zoetermeer

Plat dak lekt? Neem voor snelle reparatie contact op met dé dakdekker voor Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en omstreken: Toorenaar Dakwerken. Wij zorgen voor reparatie en onderhoud van uw bitumen dakbedekking of alle andere soorten dakbedekkingen die worden toegepast op een plat dak.

Vraag offerte aan
 

Professionele dakdekker

Een lekkage komt altijd ongelegen. Reparaties kunnen duur uitvallen en u ervaart veel ongemak als regenwater uw woning of bedrijf binnendringt. Om lekkages te voorkomen is het verstandig om elk jaar een plat dak te inspecteren op beschadigingen. Een plat dak heeft het door alle weersomstandigheden zwaar te verduren, en soms kunnen kleine scheurtjes aanleiding geven tot lekkages. Toorenaar Dakwerken is een professionele dakdekker die u in Zoetermeer kunt inschakelen voor het inspecteren van uw dak.

Afspraak maken
 

Zoetermeer en omstreken

Als blijkt dat reparatie nodig is of dat de dakdichting van een plat dak andere defecten vertoont zullen wij dit met u bespreken. In dit gesprek zullen wij aangeven wat er nodig is om de dakdekking te herstellen en wat de kosten zullen zijn van deze ingreep. Toorenaar Dakwerken is van alle markten thuis. We werken met traditionele materialen, maar ook als er EPDM dakdekkers nodig zijn kunt u ons inschakelen als uw dak lekt, of als er preventief onderhoud nodig is. Daarnaast hebben wij als dakdekker veel ervaring in Zoetermeer en omstreken met nieuwbouwprojecten en leveren wij verschillende daksystemen.

Heel bijzonder van Toorenaar Dakwerken is onze spoedhulp. We staan 24 uur per dag voor u klaar om noodreparaties uit te voeren in Zoetermeer bij particulieren en bedrijven. Kortom zoekt u een echt goede dakdekker dan neemt u contact op met Toorenaar Dakwerken. We zijn u graag van dienst!

Klanten vinden ons ook via:
Daklekkage opsporenLekkage Alphen aan den RijnDak reparerenDakdekker GoudaDakdekker Den HaagDakdekker Leiden

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!