Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Dak repareren

Laat direct uw dak repareren

Dakbedekking van hoge kwaliteit en dat gelegd wordt door echte vakmensen is een investering waar u jarenlang plezier van heeft. Op het moment dat uw dakbedekking op zorgvuldige wijze is aangebracht heeft u geen omkijken meer naar het dak. De enige mogelijkheid om uw dakbedekking onder handen te nemen is wanneer deze is beschadigd door bijvoorbeeld storm of brand. Wilt u een dak repareren, maar beschikt u niet over voldoende kennis en de benodigde materialen? Al onze werknemers beschikken over de vereiste diploma’s en streven naar het leveren van de allerhoogste kwaliteit. Een dak repareren niet alleen werk voor een specialist, omdat de werkzaamheden op grote hoogte worden uitgevoerd. Het leveren van duurzame oplossingen door het gebruiken van de beste materialen en specifieke technieken vergt veel vakinhoudelijke kennis. Heeft u een grote lekkage en wilt u op zeer korte termijn uw dak laten repareren? Voor spoedgevallen kunt u direct contact opnemen met onze lekkage service. Uw spoedklus krijgt de hoogste prioriteit en onze medewerkers komen direct uw dak repareren. Een dak repareren in Alphen aan den Rijn en omstreken is gemakkelijk en snel geregeld bij Toorenaar Dakwerken.

Vraag offerte aan
 

Dakgoot repareren

Het plegen van jaarlijks onderhoud aan uw dak is belangrijk om voortijdig problemen op te sporen en uitgebreide reparaties te voorkomen. Echter is het niet mogelijk om altijd alle problemen te voorkomen en zijn zelfs de beste materialen aan slijtage onderhevig. Een dakgoot is één van de voornaamste onderdelen van uw dak die te maken heeft met slijtage. Doordat bladeren, zand, water en andere voorwerpen in de dakgoot terechtkomen is het belangrijk om uw dakgoot regelmatig schoon te maken. Na verloop van tijd is een dakgoot repareren de meest verstandige oplossing om het regenwater op een nette wijze af te voeren. Indien mogelijk verkiezen wij een dakgoot repareren boven het vervangen van een totale dakgoot. In veel gevallen kan met een reparatie van uw dakgoot een vergelijkbaar resultaat worden behaald als met het vervangen van een gehele goot. Om ervoor te zorgen dat een dakgoot repareren of vervangen niet nodig is adviseren wij altijd om minimaal jaarlijks uw dakgoot schoon te maken. Door alle schimmel en algen te verwijderen is uw dakgoot in mindere mate aan slijtage onderhevig en gaat deze vele jaren mee. Wilt u meer advies het repareren of schoonmaken van een dakgoot? Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak.

Afspraak maken
 

Dakbedekking aanbrengen

Als ervaren dakdekker in Alphen aan den Rijn is Toorenaar Dakwerken gespecialiseerd in het onderhouden en aanbrengen van dakbedekkingen. Zowel het aanbrengen van bitumen dakbedekking als het aanbrengen van kunststof (EPDM) aan uw dak kunt u overlaten aan onze specialisten. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het aanbrengen van diverse vormen van dakbedekking. Wilt u dakbedekking aanbrengen in Alphen aan den Rijn, Leiden, Den Haag, Gouda of Zoetermeer en omstreken? Informeer naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staat voor u klaar.

Klanten vinden ons ook via:
Daklekkage opsporenLekkage Alphen aan den RijnDakdekker ZoetermeerDakdekker GoudaDakdekker Den HaagDakdekker Leiden

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!