Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Over ons

Al jaren is Toorenaar Dakwerken in Alphen aan den Rijn een bekende dakdekker als het gaat om het uitvoeren van onderhoud en reparatie van platte daken en pannendaken. We weten als geen ander op welke punten een plat dak gevoelig is voor slijtage en lekkages, en kunnen zo effectief problemen verhelpen en daken onderhouden om problemen te voorkomen.

Toorenaar is een all-round dakdekkersbedrijf dat van alle markten thuis is. Platte daken en pannendaken kennen voor ons geen geheimen, zowel op het gebied van materiaalgebruik als van de gebruikte constructie. De reparatie van een bitumen dakbedekking is dus net zo goed bij ons in goede handen als wanneer u bijvoorbeeld EPDM dakdekkers zoekt.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, voor nieuwbouwprojecten en voor bestaande bouw. Dit doen wij in een werkgebied dat niet alleen Alphen aan den Rijn omvat maar ook andere gemeenten zoals Zoetermeer, Leiden, Den Haag en Gouda.

Toorenaar onderscheidt zich door kennis, ervaring en service. Zo kunt u in voorkomende gevallen bijvoorbeeld gebruikmaken van onze 24-uurservice. Onze spoedhulp is erop gericht om lekkages zo spoedig mogelijk te verhelpen zodat een plat dak niet meer lekt. Als u dus een betrouwbare, professionele dakdekker zoekt dan belt u gewoon met Toorenaar Dakwerken. Samen bespreken we de mogelijkheden voor bouw, onderhoud of reparatie zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

24/7 service!

Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!