Dakdekker in Den Haag

Uw dakdekker in Den Haag

Dakdekker in Den HaagTijd voor een vernieuwing van uw dak of moet er iets gerepareerd worden? Toorenaar Dakwerken is uw dakdekker in Den Haag. Professioneel, snel, vriendelijk en kwalitatief hoogstaand zijn onze kenmerken. Wij hebben alle specialismen in huis om een nieuw dak aan te leggen, te onderhouden of te repareren.

Voor de reparatie van bitumen dakbedekking kan u prima bij ons terecht. Maar ook als u te maken heeft met waterlekkages, het vervangen van een EPDM dak en nog veel meer. Wij leggen als dakdekker in Den Haag ieder dak met een hoge mate van vakkundigheid aan, zodat u er lang mee vooruit kunt.

Voor alles op en rond uw dak, Toorenaar Dakwerken komt graag bij u langs om een kijkje te nemen naar de werkzaamheden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak!
 
Afspraak maken
 

Een duurzaam en goed dak? Kies voor onze EPDM dakdekkers

Een tegenwoordig veel gebruikte manier om daken te bedekken, is EPDM. Dit materiaal is elastisch, gaat zeer lang mee en is 100% recyclebaar en dus goed voor het milieu. Ook kan dit aangebracht worden zonder een brander, waardoor dit materiaal vooral veel voordelen biedt.

Het aanbrengen gaat bovendien snel en dat is natuurlijk erg prettig. Wij zijn uw EPDM dakdekkers, naast dat wij specialist zijn in bitumen dakbedekking. Is het tijd om uw bitumen dakbedekking te vervangen voor EPDM? Neem contact met ons op, wij komen graag bij u kijken naar wat er mogelijk is op uw dak.
 

Uw platte dak lekt? Los het zo snel mogelijk op

EPDM dakdekkerU begrijpt het al, Toorenaar Dakwerken is thuis in alle soorten dakwerken. Als dakdekker in Den Haag en omstreken, verzorgen wij naast vernieuwing, onderhoud en reparatie aan daken, ook het verder voorkomen van waterschade. Wij zijn specialist in waterlekkage opsporen en kunnen dit ook gelijk voor u oplossen.

Waterlekkage kan op den duur voor flink veel schade zorgen en dat jaagt de kosten op termijn alleen maar op. Zorg dat u die vervelende verrassing voor bent en schakel Toorenaar Dakwerken in. Of het nu een schuin dak betreft dat lekt of uw platte dak lekt, wij lossen het probleem voor u op.

Woont u in Den Haag of in de omringende gemeenten? Wij komen in dringende gevallen zo snel mogelijk bij u langs. Gaat het om een nieuwe dakbedekking voor een plat dak en heeft het geen haast? Dan maken wij graag een afspraak. Meer weten over onze diensten als dakdekker in Den Haag of wat de kosten voor u zijn? Wij sturen u graag een offerte toe, vraag deze geheel vrijblijvend aan.
 
Offerte aanvragen

Online marketing