Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Dakdekker Gouda

Voor een betrouwbare dakdekker in Gouda neemt u contact op met Toorenaar Dakwerken. Wij zijn een klein bedrijf waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service nog volop aanwezig zijn. Dit geldt voor al onze werkzaamheden die wij als dakdekker in Gouda uitvoeren, van spoedreparaties tot onderhoud en het aanleggen van nieuwe daken.

Vraag offerte aan
 

Onderhoud en reparatie in Gouda

Toorenaar Dakwerken is specialist in alles wat u van een dakdekker in Gouda kunt verwachten. Dat begint al bij de jaarlijkse inspectie van uw dak. Als wij uw dak regelmatig controleren kunt u voorkomen dat reparatie van de bitumen dakbedekking te laat plaatsvindt, met lekkages en schade tot gevolg. De tweede stap is onderhoud. Goed onderhoud voorkomt dat een plat dak lekt en kan vanzelfsprekend worden uitgevoerd door Toorenaar Dakwerken. Onderhoud wil zeggen dat wij verouderde dakbedekking verwijderen en nieuwe aanbrengen. Dit doen wij ook als u een EPDM dakdekker zoekt. Tot slot hebben wij jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten in Gouda waar we als dakdekker werkzaam zijn.

Afspraak maken
 

Dakdichting plat dak

Wij zijn een dakdekker die overal in Gouda en Den Haag inzetbaar is, ook voor spoedklussen. Dat is wat Toorenaar Dakwerken extra bijzonder maakt. Onze spoedhulp houdt in dat we in Gouda 24 uur per dag beschikbaar zijn voor het uitvoeren van reparaties als de dakdichting van een plat dak lekt en als u geconfronteerd wordt met lekkages. Toorenaar Dakwerken is een multi-inzetbare dakdekker die in Gouda en omstreken werkzaam is voor particulieren en bedrijven. Wilt u meer weten over onze uitgebreide dienstverlening? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Klanten vinden ons ook via:
Daklekkage opsporenLekkage Alphen aan den RijnDakdekker ZoetermeerDak reparerenDakdekker Den HaagDakdekker Leiden

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!