Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Nieuwbouw

Toorenaar Dakwerken is dakdekker in Alphen aan den Rijn. Ons werkgebied omvat daarnaast de plaatsen Gouda, Zoetermeer, Den Haag en Leiden. Toorenaar is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van bestaande daken, maar werkt ook voor projectontwikkelaars en particulieren in nieuwbouwprojecten.

Voor nieuwbouw past Toorenaar verschillende daksystemen toe die in uiteenlopende projecten kunnen worden toegepast. Wij zijn thuis met alle soorten dakbedekking die gebruikelijk worden toegepast op platte daken zoals bitumen, kunststof en dakpannen. Ook als u EPDM dakdekkers zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Toorenaar Dakwerken staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. We vinden het belangrijk dat onze klanten profiteren van de beste dienstverlening en vakmanschap. Als onderdeel van deze dienverlening kunt u bijvoorbeeld ook een inspectie laten uitvoeren door onze mensen van alle soorten dakbedekkingen die worden toegepast op een plat dak, ter voorkoming dat het dak lekt. Deze inspectie houdt in dat wij een dak inspecteren op gebreken. Ook bespreken we de werkzaamheden die nodig zijn om toekomstige problemen te voorkomen.

Indien nodig maken wij een afspraak voor reparatie van uw bitumen of andersoortige dakbedekking en zorgen wij ervoor dat de dakdichting van een plat dak weer helemaal waterdicht is en weerbestendig. Kortom, zoekt u een dakdekker voor nieuwbouwprojecten of bestaande daken neem dan contact op met Toorenaar Dakwerken. We staan u graag te woord.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!