Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Dakdekker Leiden

Inwoners van Leiden kiezen er steeds vaker voor om Toorenaar Dakwerken in te schakelen als zij op zoek zijn naar een dakdekker in Leiden. En daar zijn natuurlijk een paar goede redenen voor te noemen. Zo is onze geleverde kwaliteit van hoog niveau en staan we altijd klaar voor onze klanten.

Vraag offerte aan
 

Dakbedekkingen plat dak

U kunt bij ons terecht voor spoedklussen of voor regulier onderhoud in Leiden, Zoetermeer en omstreken als u een dakdekker nodig heeft. Bij spoedklussen moet u bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van een dakdichting op een plat dak ter voorkoming van verdere lekkages. Reparatie voeren we uit met een bitumen dakbedekking indien nodig, maar ook als u EPDM dakdekkers zoekt kunt u contact met ons opnemen. Alle reparaties doen wij vakkundig en snel zodat u nooit lang hoeft te wachten als uw plat dak lekt. Wat betreft onderhoud kunnen we vrijwel alle vormen van dakbedekkingen op een plat dak verzorgen. Onderhoud is verstandig om uit te voeren voordat uw dak lek raakt en we helpen u als dakdekker in Leiden graag verder met het onderhoud van uw dak, want voorkomen is beter dan genezen.

Afspraak maken
 

Duurzame dakdichting

Bovendien kunt u Toorenaar Dakwerken ook inschakelen voor nieuwbouwprojecten in Leiden waar een dakdekker nodig is. Bij nieuwbouw zorgen we voor een duurzame dakdichting, dat elk plat dak toekomstbestendig is en niet snel lekt als gevolg van regen en andere weersinvloeden. Zo kan uw dak er jarenlang tegenaan zonder dat u er omkijken naar heeft. Wil u meer weten over onze diensten als dakdekker in Leiden? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Klanten vinden ons ook via:
Daklekkage opsporenLekkage Alphen aan den RijnDakdekker ZoetermeerDakdekker GoudaDakdekker Den HaagDak repareren

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!