Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Renovatie

Is uw dak beschadigd door lekkages, stormschade of brandschade? Bel Toorenaar Dakwerken voor het repareren van elke schade en het renoveren van elk dak.

Toorenaar Dakwerken is dakdekker in Alphen aan den Rijn. We zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van elk dak. We voeren reparatie uit van de bitumen dakbedekking of repareren de kunststof dakbedekking van uw dak. Ook pannendaken kunnen wij repareren. Het uitvoeren van reparaties aan daken door Toorenaar Dakwerken gebeurt niet alleen in Alphen aan den Rijn maar ook in omliggende plaatsen zoals Gouda, Zoetermeer, Leiden en Den Haag zijn wij als dakdekker actief. Ook hier komen wij graag bij u langs om elke schade te repareren.

Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van onze spoedhulp. Deze houdt in dat u ons 24 uur per dag kunt bellen in geval van bijvoorbeeld een lekkage. Wij zorgen ervoor dat de dakdichting van uw plat dak wordt gerepareerd en de lekkage wordt verholpen. Als we een reparatie hebben uitgevoerd kunnen we desgewenst direct bepalen of dakbedekkingen van een plat dak geheel vervangen dienen te worden, of dat een goed onderhoudsplan voldoende is om in de toekomst lekkage te voorkomen.

Ook voor grotere schades zoals brand en storm kunt u contact opnemen met Toorenaar Dakwerken. In het geval van brand zal er vaak een nieuw dak nodig zijn, terwijl er bij storm vaak sprake is van reparaties. Per geval zullen wij met u de beste oplossing bespreken.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!