Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Onderhoud

Onderhoud aan het platte dak of pannendak van uw woning of bedrijfspand is cruciaal om op termijn te voorkomen dat een plat dak lekt en om dure reparaties te voorkomen. Toorenaar Dakwerker in Alphen aan den Rijn is als dakdekker gespecialiseerd in onderhoud van platte daken en de reparatie van bitumen dakbedekking alsmede kunststof (EPDM).

Het onderhoud dat door Toorenaar Dakwerken wordt uitgevoerd bestaat uit het schoonhouden en inspecteren van daken. Deze periodieke werkzaamheden bestaan uit:

  • Inspectie – Dit is een visuele inspectie ter plaatse om te staat van het platte dak te controleren.
  • Reiniging – Door middel van reiniging verwijderen wij aanslag zoals mos en bladeren van het dak.
  • Het uitvoeren van kleine reparaties – Scheurtjes in de dakbedekking kunnen uitgroeien tot en bron van lekkage. Door middel van kleine reparaties zorgen we ervoor dat dit niet gebeurt.
  • Conditiemeting – We meten de conditie van het dak en bepalen wat er nodig is om de levensduur te verlengen.
  • Advies voor correctief onderhoud – In deze fase stellen we een plan op om regelmatig onderhoud te plegen. Zo profiteert u langer van een gezond dak.

Het werkgebied van Toorenaar Dakwerken strekt zich uit van Alphen aan den Rijn tot Den Haag, Gouda, Zoetermeer en Leiden. Als u in deze steden woont en een dakdekker zoekt dan kunt u ons altijd benaderen, ook voor spoedklussen. Met onze 24-uurservice staan we elke dag voor u klaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!