Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Dakdekker Alphen aan den Rijn

Toorenaar Dakwerken is al jaren dakdekker in Alphen aan den Rijn en is dé dakdekker voor reparatie en onderhoud aan alle platte en hellende daken. Inmiddels is Toorenaar een begrip als dakdekker in Alphen aan den Rijn. Wij zijn al jaren actief op het gebied van onderhoud, reparatie en renovatie van allerlei soorten daken. Bij ons bent u aan het goede adres als u verzekerd wilt zijn van een goed dak waar u jaren van kunt genieten. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Er valt in Nederland steeds meer regen tijdens zware buien, wat betekent dat lekkages van daken ook vaker voorkomen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor dakreparatie, ook inspectie is een onderdeel van onze diensten. Een daklekkage voorkomen is immers beter dan genezen. Een dak beoordelen vraagt om specifieke kennis. Laat dit dan ook altijd uitvoeren door een ervaren dakdekker in Alphen aan den Rijn.
 
Offerte aanvragen Contact opnemen
 

Onderhoud uw dak om schade te voorkomen

Een (plat) dak heeft het zwaar te verduren. In de zomer brandt de zon op het zwarte oppervlak waardoor de temperatuur van het dak flik kan oplopen, en ’s winters teisteren sneeuw, vorst en regen het dakoppervlak. Goed onderhoud is dus cruciaal om uw dak in goede conditie te houden. Voor goed onderhoud heeft u ook een goede dakdekker nodig. Toorenaar Dakwerken is als dakdekker in Alphen aan den Rijn wat dat betreft de beste keuze. Wij verrichten al jaren werkzaamheden op het gebied van onderhoud aan daken.
 

Reparatie van bitumen dakbedekking

We hebben als dakdekker in Alphen aan den Rijn, Gouda en omstreken jarenlange ervaring in onderhoud en reparatie van elk (plat) dak. We voeren bijvoorbeeld de reparatie van elke bitumen dakbedekking uit, maar ook als er EPDM dakdekkers nodig zijn dan hebben wij de benodigde vakkennis in huis. Kortom, overal in Alphen aan den Rijn waar de dakdichting van een (plat) dak de inzet van een professionele dakdekker nodig heeft kunt u contact met ons opnemen.
 
Afspraak maken
 

Daksystemen voor nieuwbouw

Naast onderhoud en reparatie is Toorenaar Dakwerken ook dakdekker voor nieuwbouwprojecten in Alphen aan den Rijn en omstreken. We leveren verschillende daksystemen die hun toegevoegde waarde inmiddels uitgebreid hebben bewezen. Toorenaar dakwerken is een all-round dakdekker in Alphen aan den Rijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Een greep uit onze diensten:
Dak reparerenDakdekker ZoetermeerDakdekker GoudaDakdekker Den HaagDakdekker LeidenDakbedekking Alphen aan den Rijn

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!