Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Dakbedekking Alphen aan den Rijn

Wie zoekt naar een gerenommeerd partner voor dakbedekking in Alphen aan den Rijn zit bij Toorenaar Dakwerken aan het juiste adres! Al vele jaren zijn wij specialist in onderhoud en reparatie van daken voor zowel bestaande huizen als nieuwbouwprojecten. Onze focus ligt op betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij helpen u graag!

Is uw dak toe aan nieuwe dakbedekking? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er bestaan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bitumen dakbedekking of een EPDM (Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer) dak. Een bitumen dak en een EPDM dak lijken qua voordelen erg op elkaar. Beiden zijn het duurzame materialen en gaan deze lang mee. Voor een goed advies kan Toorenaar u dan ook het beste adviseren. Voor dakbedekking in Alphen aan den Rijn, staan wij dan ook altijd voor u klaar.

Niet ieder dak is hetzelfde. Platte daken, hellende daken en bijvoorbeeld daken met een speciale vorm; het komt dagelijks bij ons voorbij. Veel mensen weten niet dat een hellend dak andere verzorging nodig heeft dan een plat dak. Een plat dak is gevoeliger voor lekkages. Wie schade aan en in het huis wil voorkomen, doet er goed aan om voor dakbedekking in Alphen aan den Rijn een specialist in te huren. Immers, een slecht dak kan voor nare verrassingen en met name hoge kosten zorgen!
 
Offerte aanvragen
 

Toorenaar ook voor dakreparatie Alphen aan den Rijn

Niet alleen voor het (op)nieuw aanleggen van daken is Toorenaar uw partner. U kunt ook bij ons terecht voor dakreparatie en renovatie. Of u nu stormschade, brandschade of last van lekkages heeft, wij kunnen u helpen bij uw dakschade. Een kapot onderdak of gescheurde en kapotte dakpannen zijn voor ons dagelijks werk. Dakschade voorkomen? Laat uw dak preventief inspecteren!

Wij begrijpen als geen ander dat een veilig en waterdicht dak van hoge prioriteit is. Wij hebben daar speciaal onze service op aangepast. Wij zijn dan ook 24/7 bereikbaar op nummer 06-43210080. Geen spoed, maar wel profiteren van onze uitstekende service? U kunt ons bellen maar u mag ook mailen naar toorenaardakwerken@gmail.com.
 
Contact opnemen
 
Een greep uit onze diensten:
Dak reparerenDakdekker Den HaagDakdekker LeidenDakdekker Alphen aan den RijnDakdekker Gouda

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!