Bel ons gerust: 06 43 21 00 80 toorenaardakwerken@gmail.com

Waterlekkage opsporen

Voorkom verdere schade en laat waterlekkage opsporen

Waterlekkage kan ontzettend vervelend zijn. Het levert immers schade op. Het continu druppende geluid werkt op de zenuwen en het zorgt voor natte plekken in uw woning of pand. Grijp op tijd in en voorkom grotere schade op termijn. Laat de waterlekkage opsporen door Toorenaar Dakwerken.

Of u nu zeker weet dat er een waterlekkage is of als u enkel vermoedens heeft, schakel ons in. Wij zijn specialist in waterlekkage opsporen en dat vereist een hoge mate van nauwkeurigheid. Precies bepalen waar de oorsprong van waterlekkage ligt, geeft de mogelijkheid tot een adequate aanpak en oplossing van het probleem.

Naast dat wij de waterlekkage opsporen, brengen wij u ook graag advies uit omtrent een reparatie. Door onze efficiënte en effectieve handelswijze zal u altijd grotere schade op termijn voorkomen. Wel zo prettig, want daarmee zult u kosten op termijn besparen. Wacht niet langer en schakel Toorenaar Dakwerken in om uw waterlekkage problemen te verhelpen.

Help mij
 

Waterlekkage inspectie

Toorenaar Dakwerken weet uit ervaring dat lekkages op veel verschillende manieren kunnen ontstaan. Dat kan komen door een slechte constructie, houtrot, verouderd materiaal, slechte afwerking en nog veel meer. Soms is waterlekkage opsporen op zich niet zo’n probleem, omdat de oorsprong duidelijk te zien is. Maar is dat de enige bron van lekkage?

Een waterlekkage inspectie is één van onze specialismen dankzij jarenlange ervaring in het opsporen van lekkages. Wij vinden ook lekkages die niet met het blote oog te zien zijn, maar die wel schade aanrichten of kunnen veroorzaken. Daarom is het verstandig om bij een lekkage Toorenaar Dakwerken in te schakelen voor een goede inspectie en het bepalen van de bron(nen).

Heeft u te maken met een spoedgeval? Bel ons direct, wij staan u graag bij in het oplossen van de waterlekkage problemen. U kunt ons bereiken op: 06 432 100 80.

 

Ook uw partner bij de reparatie van bitumen dakbedekking

Toorenaar Dakwerken is in te schakelen voor diverse werkzaamheden. Om daar een goed beeld van te krijgen verwijzen wij u graag naar onze diensten pagina, waar u een duidelijk overzicht aantreft. Eén van de werkzaamheden die wij tevens verrichten, naast waterlekkage opsporen, is de reparatie van bitumen dakbedekking.

Is de dakbedekking rot en laat het water door? Erg vervelend, maar wij lossen het voor u op. Is uw dak toe aan vernieuwing, omdat het hier en daar verouderd is? Ook dan zijn wij uw partner. Voor alles met betrekking tot een bitumen dak kan u bij ons terecht. Of dat nu reparatie betreft, een geheel nieuw dak of op bepaalde plekken dakbedekking vernieuwen, wij maken het voor u in orde.

Kortom, Toorenaar Dakwerken is een all-round dakspecialist met verschillende diensten. Hoe klein of groot uw dakwerkzaamheden ook zijn, wij gaan graag voor u aan de slag. Vraag een offerte aan voor meer informatie. Liever contact opnemen? Geen probleem. Ook komen wij graag bij u langs voor een persoonlijk adviesgesprek. Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Afspraak maken

24/7 service!

 
Toorenaar Dakwerken begrijpt dat u uw lekkage zo spoedig mogelijk opgelost wilt zien hebben.
Om deze reden staan wij 24/7 voor u klaar!